Dierenhomeopathie Hoevelaken    
 

Gastenboek

Leo Setz
28-02-24 19:34:48
Mijn hond Bo is afkomstig uit Bulgarije waar honden niet goed behandeld worden. Bo is met haar puppies zwervend aangetroffen op straat. Meer details over haar leven had ik niet. Ik adopteerde haar toen ze net in Nederland was aangekomen. Ze was een zielig mager hoopje met trauma’s. Ze had lichamelijke klachten zoals een ontstoken oog, ontsteking in haar oren en een ontstoken litteken. Ik ging daarom naar de dierenarts. Maar daarna spuugde Bo ook steeds vaker puur gal, soms hele flatsen en dit ging niet over. Intuïtief voelde ik al aan dat dit niet op te lossen zou zijn door de dierenarts. Zelf kom ik al jaren bij een klassiek homeopathe en ken de kracht van klassieke homeopathie. Dus zo kwamen we bij Ellen terecht. Via dierentolken met Bo gaf zij mij meer inzicht in de achtergrond van Bo en leerde ik Bo beter begrijpen. Het gal spugen bleek een mentale reden te hebben van boosheid en oud verdriet. Dat zou dus met ‘een artspilletje’ nooit opgelost zijn. Door de klassieke homeopathie is het wel opgelost. Bo is een aantal maanden onder behandeling geweest bij Ellen om haar in balans te krijgen. Het is echt mooi om dat proces mee te maken. Om te zien dat bij het dier, waar je zo van houdt, steeds meer de negatieve laagjes verdwijnen. Laagjes die haar alleen maar belast hebben. En om daaruit een blije en gelukkige hond te zien groeien. Stapje voor stapje. Ellen zet daartoe niet alleen middelen in, zij geeft ook adviezen over voeding en verzorging. Bo is sinds een dik jaar helemaal over op voeding van louter natuurlijke oorsprong. En er zijn goede alternatieven voor alle chemische middelen tegen vlooien, teken en wormen. Dat chemische spul belast het lijf alleen maar extra. Goed om je daar in te verdiepen en Ellen kan je daarover goed informeren en de weg wijzen. Met Bo gaat het heel goed. De kracht van klassieke homeopathie voor dieren en de juiste inzet van Ellen, zijn voor mij in ieder geval bewezen.
Een vriendelijke groet,
Leo.
Annita Keizer
03-01-24 09:45:28
Na mijn emotionele afscheid van Mortadelo haalde ik asielhond Clara op. Zij was als fokteef gebruikt in het buitenland. In Nederland heeft Clara op meerdere adressen gewoond en belandde in het asiel met 7 pups van 3 weken oud. Ellen heeft een Dierentolkgesprek gehouden met Clara en daaruit bleek dat Clara traumatische ervaringen had overgehouden aan omgang met andere honden in Polen, het vervoer naar Nederland en angstig verward was door de snelle adreswisselingen. Ze had het vertrouwen verloren om een veilige thuishaven te krijgen. Verder miste ze haar pups en een maatje. Clara heeft vrijheid nodig om zich goed te kunnen uiten. Dus zonder lijn lopen werkt het beste. Met de homeopathische behandeling van Ellen en de combinatie van trainingen bij een gedragstherapeut werd mijn band met Clara al snel heel sterk. Ze luistert goed en na 1 maand kon ik haar al los laten lopen. Ze blijft netjes in mijn buurt en komt uit zichzelf ook naar me terug, is veel meer relaxed. Het gemis van de pups nam snel af en ook het vertrouwen in andere honden werd steeds beter. Na 2 maanden was ze al bevriend met een aantal honden.
Inmiddels zijn we 5 maanden verder en is het een genot om Clara te zien genieten in de natuur. Het is zo mooi en dierbaar om een oudere asielhond een fijne oude dag te geven. Ze is een echt maatje van me geworden.
De goede adviezen en de homeopathische behandeling van Ellen hebben mede bijgedragen aan het welzijn van Mortadelo en Clara. Ik raad het van harte aan om jouw huisdier de kans te geven om op een natuurlijke manier (zonder chemische middelen) te herstellen van lichamelijke en geestelijke klachten.
Groet van Annita Keizer.
Annita Keizer
03-01-24 09:43:12
Mijn oude asielhond Mortadelo had veel last van artrose, jeuk en regelmatig rode geïrriteerde oren.
Ook dook hij in elkaar als er een auto voorbij kwam.
Zelf heb ik lang geleden al ontdekt dat homeopathie heel goed werkt om klachten op een mooie natuurlijke manier te behandelen.
Via een bevriende hondenbezitter hoorde ik over positieve ervaringen met Dierenhomeopaat Ellen. Ik nam contact op met haar en was aangenaam verrast door haar professionele en grondige wijze waarop ze de symptomen en mogelijke oorzaken onderzocht van de problemen bij Mortadelo. Zelfs het complete dierenartsdossier werd als informatiebron geraadpleegd.
Ze gaf homeopathie en het advies om over te stappen op natuurlijke hoogwaardige voeding. Dit gaf al snel resultaat; de vacht en oren van Mortadelo verbeterden aanzienlijk.
Dankzij het dierentolkgesprek dat Ellen met Mortadelo heeft gehouden weet ik nu ook veel meer over zijn verleden en begrijp ik waarom hij zo angstig reageerde op auto’s. Ik heb sindsdien drukke wegen vermeden tijdens mijn wandelingen met Morta.
Door de doeltreffende behandeling van Ellen heeft Mortadelo de laatste maanden van zijn leven zonder jeuk en oorproblemen genoten van zijn oude dag.
Groetjes, Annita Keizer.

Beste gast,

Hierboven kunt u uw eigen ervaring met Dierenhomeopathie Hoevelaken delen met alle websitebezoekers.