Dierenhomeopathie Hoevelaken    
 

Wie is Ellen Snaauw

Ik ben Ellen Snaauw, getrouwd met Tom en we hebben samen 2 volwassen kinderen.


Sinds 1993 wonen we met veel plezier in Hoevelaken.Homeopathie is mijn passie en mijn werk.


In 2009 ben ik gestart met mijn 4-jarige HBO-opleiding "Klassieke homeopathie voor dieren" aan de School voor Homeopathie in Amersfoort.


September 2013 ben ik afgestudeerd met mijn scriptie "de ziekte van Lyme bij dieren".


Mijn artikel over de ziekte van lyme werd gepubliceerd in het vaktijdschrift voor natuurlijke en complementaire geneeswijzen voor dieren - "Complement" editie winter 2013.


Ook publiceerde ik het artikel: "Huid en Dier" in "Homeopathie Magazine"  editie mei 2019.Verder volgde ik de aanvullende opleiding EHBO-Homeopathie voor dieren.Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere stage-periodes doorlopen, waaronder een Klassiek Homeopathische Schapenstage.


In 2018 en 2019 heb ik een aanvullende opleiding voor ZiekteClassificatie voltooid aan de Homeopathie Academie Nederland in Almelo (RH therapeut). 

Deze opleiding gaf me meer inzicht in de aanpak van vooral chronische symptomen.


Jaarlijks volg ik nascholingen, cursussen en seminars om up-to-date te blijven in mijn vakgebied.


Ook geef ik lezingen en voorlichting op beurzen en bij dierenartspraktijken.

Kijk op Linked-In voor aanvullende informatie;   https://nl.linkedin.com/in/ellen-snaauw-3b3b3248Om verwarring te voorkomen, vermeld ik hier dat ik géén dierenarts ben, maar wel minimaal 3 jaar medische lessen heb gevolgd en afgesloten met een diploma.Ik ben erkend lid van de BKHD;
dit is de Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren, waarbinnen geregistreerde, professionele homeopaten voor dieren zijn aangesloten. Deze vereniging bewaakt, controleert en waarborgt de professionaliteit van alle aangesloten dierhomeopaten. De BKHD werkt samen met de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopathen).